Review: Saal Digital Fotoservice (in Danish)

Anmeldelse af to produkter fra Saal Digital

For nogle uger siden stødte jeg på en reklame på Instagram for Saal Digital, som er en fotoservice. Man kunne ansøge om at få tilsendt en værdikupon til et af deres produkter i bytte for en anmeldelse, og det har jeg så gjort – to gange! Det ene produkt er en fotobog og det andet er et vægbillede.

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg lige har været på ferie i Mexico og at jeg har taget et hav af billeder – pun intended 😉 Et af mine absolut favoritter er nemlig dronebilledet taget på stranden i Tulum, og det har nok mest med farven af havet at gøre samtidig med at havet bare er mit favoritelement.
Derfor har jeg valgt billedet både til forsiden på min fotobog og til vægbilledet, som ses herunder.

Fotobog

Sådan foregår det

Med værdikuponen jeg modtog på mail, var jeg i stand til at bestille en fotobog på 28 sider (inkl. siderne der klæber til for- og bagside) som måler 15cm x 21cm.
For at designe bogen skal man downloade Saal Digitals designprogram, som i starten kan virke en anelse forvirrende. Dog finder man hurtigt ud af, at man kan ”drag and drop” de billeder, man har overført til programmet fra sin computer – eller overføre alle på én gang.
Inde i programmet har man både mulighed for at designe alt fra bunden selv eller at vælge nogle forudbestemte layouts til siderne, så man ikke nødvendigvis behøver være super opfindsom under processen. Vælger man et eksisterende layout, kan man ”låse op” på én side ad gangen, og rykke billederne rundt som man vil. Programmet siger selv til, hvis et billede er i så lav opløsning, at det kommer til at fremstå skidt i bogen, hvilket er vildt smart. Antallet af billeder du kan have med i bogen, ændrer sig selvfølgelig efter, hvilket layout og størrelse du vælger. Yderligere har man mulighed for at tilføje tekst til alle sider.
Når man er færdig med sin bog, skal man til- eller fravælge, om bogen skal være mat eller skinnende, hvilken type levering man vil have og om man vil have fjernet QR-koden på bagsiden. Alt efter hvad du vælger, bliver prisen modereret.

Vægbillede

Til vægbilledet modtog jeg en værdikupon, som jeg endda ikke nåede at bruge det hele af, og det er inkl. levering og ophæng! Billedet måler 40cm x 60cm og består af en hård skumplade med aluminiumsophæng på bagsiden, som gør, at man kan vende billedet på alle leder og det “svæver” et stykke fra væggen. Man har mulighed for at vælge mellem flere slags materialer og ophæng, men da jeg gik efter at få det størst mulige billede og det billigste var skumpladen, valgte jeg det.
Man bruger samme designprogram til vægbilledet som til fotobogen, som er lidt nemmere at designe, når det nu kun er ét billede, der skal vælges.

Min vurdering

Kvaliteten på begge produkter er virkelig helt i top. Hardback-omslaget på bogen er af samme kvalitet, som fås i boghandler, og siderne er ekstremt tykke og robuste – måske endda lidt for tykke. Jeg er ikke helt sikker på, hvilket materiale siderne er lavet af, men det virker som tynd glasfiber eller plastik af en slags. Det er altså ikke lige noget en baby ville kunne tykke i stykker med det samme, hvilket måske er en fordel for nogen. Jeg ville nok have foretrukket almindelige papirsider, men måske disse holder sig bedre i længden.
Billederne er i fantastisk opløsning og afviger ikke i farverne fra computer til tryk. Begge produkter blev trykt og afsendt inden for få dage, og leveret direkte til din dør i meget omhyggelig indpakning. Som en ekstra bonus er deres kundeservice meget hurtige og venlige til at svare på forespørgsler.

Alt i alt er jeg ovenud tilfreds, og jeg ved, at jeg kommer til at nyde mine produkter fremover – både personligt og til at fremvise for andre. Jeg ville uden tvivl betale mig fra at få lavet noget hos Saal Digital en anden gang.

Det er stadig muligt at ansøge om at blive tester for deres produkt på deres Instagramprofil @saaldigital_dk

2 thoughts on “Review: Saal Digital Fotoservice (in Danish)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.